Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS061

Spaans, niveau 6

Spaans, niveau 6
Cursuscode: TAS061

In niveau 6 kun je instromen als je minimaal 2-6 jaar les hebt gehad. Je begrijpt wanneer je de pretérito perfecto (he hecho) /pretérito indefinido (hice) / pretérito imperfecto (hacía) moet toepassen. Je bent bekend met de beginselen van de subjuntivo (haga) maar vindt het nog lastig om deze ‘mogelijkheidsvorm’ toe te passen om bijvoorbeeld wensen, gevoelens, een mening of waardeoordeel uit te drukken.

In 24 lessen behandelen we de hoofdstukken 7 t/m 12 van Con Gusto deel 3 (tekst- en werkboek ineen). Hierin gaan we verder in op de subjuntivo. Ook wordt eerder behandelde grammatica weer opgehaald en toegepast. Als je Con Gusto deel 3 serieus bestudeerd hebt, zit je ongeveer op niveau B1 van het Europees Referentiekader.

Thuis kijken we zelf ons huiswerk na (natuurlijk is er gelegenheid tot vragen stellen in de klas). Daarmee houden we meer tijd over voor het spreken, waar steeds meer de nadruk op komt te liggen. Maar ook het luisteren, schrijven en lezen worden verder ontwikkeld.

Resultaat: Je kunt je redden in verschillende situaties in Spaanstalige gebieden en begrijpt eenvoudige tot moeilijkere verhalen in tekstvorm.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op ons OpenHuis; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

Dinsdag 5 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. M.E. (Elena) Albuerne Ponce
19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.E. (Elena) Albuerne Ponce
M.E. (Elena) Albuerne Ponce