Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS050

Spaans, niveau 5

Spaans, niveau 5
Cursuscode: TAS050

Let op: bij 7+ deelnemers, kunnen wij de lesduur verlengen!

In niveau 5 kun je instromen als je minimaal 2-5 jaar les hebt gehad. Je bent al bekend met de presente (hago); pretérito perfecto (he hecho); gerundio (estoy haciendo); futuro próximo (voy a hacer); indefinido (hice); imperfecto (hacía); ontkennende imperativo (no hagas); futuro (haré); condicional (haría); pluscuam perfecto (había hecho).

In 24 lessen behandelen we de hoofdstukken 1 t/m 6 van Con Gusto deel 3 (tekst- en werkboek ineen). Thuis kijken we zelf ons huiswerk na (natuurlijk is er gelegenheid tot vragen stellen in de klas). Daarmee houden we in de les meer tijd over voor het spreken, waar steeds meer de nadruk op komt te liggen. Maar ook het luisteren, schrijven en lezen worden verder ontwikkeld.

Resultaat: Je kunt je redden in verschillende situaties in Spaanstalige gebieden en begrijpt eenvoudige tot moeilijkere verhalen in tekstvorm.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op ons OpenHuis; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

Woensdag 30 september 2020
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:40 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. G. (Guillermina) Ramirez - Zuniga
Boek: Con Gusto deel 3 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

20:40 - 22:10
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G. (Guillermina) Ramirez - Zuniga
G. (Guillermina) Ramirez - Zuniga
Ik kom uit Mexico, in 2003 ben ik voor mijn Nederlandse man naar Nederland gekomen. In mijn land van herkomst was ik kleuterleidster, dat was mijn passie. Ik heb zo snel mogelijk de Nederlandse taal geleerd om in Nederland een nieuw leven op te bouwen. Sinds 2009 geef ik Spaanse les aan kinderen en volwassenen.