Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAS021

Spaans, niveau 2

Spaans, niveau 2
Cursuscode: TAS021

Wil je instromen in niveau 2, dan ken je al de werkwoorden in de presente (ook met klinkerwisseling); het gebruik van hay/está(n); tengo que + infinitief; se+werkwoord in de 3e persoon (se puede hacer); het persoonlijk voornaamwoord als lijdend voorwerp  (lo, la, los, las).

We behandelen de hoofdstukken 7 t/m 12 van het studieboek Con Gusto deel 1. Hierin worden de vaardigheden in luisteren, spreken, lezen en schrijven uitgebouwd. We oefenen zinnen en uitdrukkingen die gaan over alledaagse onderwerpen zoals familie, eten, boodschappen doen, de weg vinden, vakantie, het weer, winkelen, huis en werk.

Resultaat: je kunt met Spaanstaligen korte gesprekken voeren over verschillende eenvoudige onderwerpen. Als je het boek Con Gusto 1 serieus bestudeerd hebt, zit je ongeveer op niveau A1 van het Europees Referentiekader.

Twijfel je over inschrijving? Kom dan een praatje maken met de docent op ons OpenHuis; of stuur een mail naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer en dan vragen wij de docent om jou te bellen.

 

Dinsdag 5 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:40 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. M.E. (Elena) Albuerne Ponce
Boeken: Con Gusto NIEUW deel 1 tekstboek, Con Gusto NIEUW deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

20:40 - 22:10
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.E. (Elena) Albuerne Ponce
M.E. (Elena) Albuerne Ponce