Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN030

Nederlands, niveau 3

Nederlands, niveau 3
Cursuscode: TAN030

Deze cursus van 28 lessen is het vervolg op Nederlands niveau 2. Maar de cursus is ook geschikt voor mensen die al langere tijd in Nederland wonen en al goed Nederlands spreken. Of gewoon voor mensen die het Nederlands een lastige taal vinden en willen blijven leren.

Vind je het moeilijk om goede zinnen te vormen, of om woorden op de juiste manier te spellen? Wil je beter leren hoe je werkwoorden en andere moeilijke woorden schrijft? Wil je leren om brieven, e-mails en langere teksten te schrijven? Wil je goed kunnen vertellen en telefoneren? Dan is deze cursus heel geschikt.

Er worden dagelijkse situaties en werksituaties geoefend. Iedere les is er een schrijfopdracht. Ook mag je je eigen vragen stellen als je iets extra wilt oefenen.

CEFR niveau: B1.

Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek, zodat wij zeker weten dat je in de juiste groep komt. De intakegesprekken met de docent vinden 's avonds plaats, 7 dagen voor de startdatum van de cursus. Het gesprek duurt tien minuten. In september krijg je bericht hoe laat je aan de beurt bent. 

Woensdag 6 oktober 2021
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boek: In zicht (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

20:15 - 21:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!