Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN020

Nederlands, niveau 2

Nederlands, niveau 2
Cursuscode: TAN020

Deze cursus is het vervolg van de cursus Nederlands 1B, maar is ook geschikt voor mensen die al een tijdje in Nederland wonen. Voor mensen die het lastig vinden om iets te vertellen of zinnen te maken. Voor wie beter wil leren schrijven of de uitspraak nog moeilijk vindt. We praten veel in de les, maar je gaat steeds meer schrijven. Ook raak je steeds meer vertrouwd met de grammatica. Ook hier is het belangrijkste: vertrouwen krijgen in de Nederlandse taal.

Het niveau is van A1 naar A2, maar sneller dan Nederlands 1B. De docent spreekt Nederlands in de les.

Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek, zodat wij zeker weten dat je in de juiste groep komt. De intakegesprekken vinden 's avonds plaats, 7 dagen voor de startdatum van de cursus. Het gesprek zal 10 minuten duren. In september krijg je bericht hoe laat je aan de beurt bent. 

Dinsdag 5 oktober 2021
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boek: Van Start (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

20:15 - 21:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!