Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAN010

Nederlands, niveau 1

Nederlands, niveau 1
Cursuscode: TAN010

Voor cursisten die nog geen Nederlands spreken maar het graag willen leren. Nederlands deel 1 is een praktische cursus met veel aandacht voor spreken. We leren aan de hand van dagelijkse onderwerpen zoals boodschappen doen, reizen met het OV, wonen, klok kijken, tellen, over jezelf vertellen, elkaar groeten.

Je oefent elke week de uitspraak en de basis van de grammatica. Langzaam ga je steeds meer en gemakkelijker lezen en schrijven, en vergroot je de woordenschat. Maar het allerbelangrijkst is dat je vertrouwen krijgt in de Nederlandse taal.

De cursus gaat van CEFR niveau A0 naar A1. De docent spreekt Engels, Duits en Frans.

Het boek kun je twee jaar gebruiken.

In this class, beginner level learners will study the basics of the Dutch language. CEFR level A0-A1. The teacher speaks English, French and German. In this course, speaking and pronunciation are very important. The aim of the course is to gain confidence and be able to use and understand Dutch in everyday situations. 

Homework: 1 or 2 hours a week.
If you are unsure whether you are a beginner, we can schedule an interview with the teacher. Just let us know: info@vu-geldrop.nl.
Donderdag 7 oktober 2021
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boek: Nederlands nu! Basiscursus Nederlands voor middelhoog opgeleiden, niveau A0-A2 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

18:50 - 20:05
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!