Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAI050

Italiaans, niveau 5

Italiaans, niveau 5
Cursuscode: TAI050

We bouwen gestaag aan een basis-vocabulaire. De grammatica gaan we ophalen, veel herhalen en uitbreiden. Ook verdiepen we ons in de cultuur en levensstijl van de Italianen.

We leren de taal aan de hand van de methode Con Piacere deel 2. Wij zullen naar verwachting beginnen bij hoofdstuk 5. Afhankelijk van het tempo van de groep, zien we hoever we komen in het boek. Misschien krijgen we het wel uit. Maar we werken "con calma!".

Om te weten of je het juiste niveau hebt om te kunnen deelnemen aan de cursus Italiaans 5, kun je naar ons OpenHuis komen in september om een praatje te maken met de docent; of je stuurt een mailtje met je contactgegevens naar info@vu-Geldrop.nl en dan vragen wij de docent om jou te bellen. Aanmelden voor een proefles kan op de ochtend van de proefles mits dan nog plek is in de groep.

Maandag 4 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. M. (Marianna) Franchi
Boeken: Con gusto deel 2 - tekstboek, Con Piacere 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marianna) Franchi
M. (Marianna) Franchi
Marianna Franchi komt uit het beroemdste dorpje ter wereld (aanwijzing: het heeft met dure rode auto’s te doen …). Ze heeft Italiaans en Klassieke Talen aan de Universiteit en in lycea in Italië, Frankrijk en Nederland gegeven. Ze woont al 10 jaar in Brabant en is al 7 jaar docent bij de VU Geldrop. Ze houdt van dansen, piano spelen en… slapen. Haar specialiteiten zijn risotto en ragù alla bolognese.