Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAI040

Italiaans, niveau 4

Italiaans, niveau 4
Cursuscode: TAI040

De groep Italiaans niveau 4 gaat verder in boek 2 van de methode Con piacere (tekstboek en werkboek). Afhankelijk van het tempo van de groep, kijken we hoe ver we komen. We hebben geen haast. "Con calma!".

Om te weten of je het juiste niveau hebt om te kunnen instromen in Italiaans 4, kun je in september naar ons OpenHuis komen om een praatje te maken met de docent; of je stuurt een mailtje naar info@vu-Geldrop.nl en dan vragen wij de docent om jou te bellen. Aanmelden voor een proefles kan, op de ochtend van de proefles, mits dan nog plek is in de groep.

 

Maandag 21 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. M. (Marianna) Franchi
Boeken: Con Piacere 2, tekstboek, Con Piacere 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Marianna) Franchi
M. (Marianna) Franchi
Marianna Franchi komt uit het beroemdste dorpje ter wereld (aanwijzing: het heeft met dure rode auto’s te doen …). Ze heeft Italiaans en Klassieke Talen aan de Universiteit en in lycea in Italië, Frankrijk en Nederland gegeven. Ze woont al 10 jaar in Brabant en is al 7 jaar docent bij de VU Geldrop. Ze houdt van dansen, piano spelen en… slapen. Haar specialiteiten zijn risotto en ragù alla bolognese.