Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAI030

Italiaans niveau 3

Italiaans niveau 3
Cursuscode: TAI030

Wij bouwen gestaag verder aan een basisvocabulair en proberen dagelijkse woorden en basiszinnen te begrijpen en te gebruiken. We leren de grammatica aan de hand van de methode Con piacere. Naar verwachting beginnen we in deel ..... van Con Piacere bij hoofdstuk ..... Afhankelijk van het tempo van de groep kijken we hoever we komen.

Twijfel je over het niveau? Spreek tijdens ons OpenHuis in september de docent aan! Of stuur een mail met je contactgegevens naar info@vu-Geldrop.nl en wij vragen de docent om jou te bellen.

Woensdag 6 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:40 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. M. (Manuela) Grillai
Boeken: Con Piacere 2, tekstboek, Con Piacere 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

20:40 - 22:10
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Manuela) Grillai
M. (Manuela) Grillai
Manuela, geboren in Venetië in 1965, studeerde af aan de taalkundige middelbare school en studeerde vreemde talen en literatuur aan de Universiteit voor Moderne Talen van Milaan. Nadat ze in Duitsland als assistent Italiaanse taal had gewerkt, werkte ze bijna 15 jaar in Italië als lerares Italiaans en vreemde talen op een middelbare school. Ze woont bijna 2 jaar in Nederland (heeft les om haar Nederlands naar een hoger niveau te tillen) en ze werkt als docent Italiaanse taal en literatuur. Manuela is enthousiast dat ze haar jarenlange ervaring kan gebruiken om de Italiaanse taal, cultuur en literatuur in Nederland te delen.