Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAI013

Italiaans niveau 1B (vervolg op 1A)

Italiaans  niveau 1B (vervolg op 1A)
Cursuscode: TAI013

Vervolg van Italiaans niveau 1A met start in september.

Niveau 1b zal vanwege de verlengde lockdown voorlopig ONLINE van start gaan. Het is de bedoeling dat de cursus in Centrum Hofdael verdergaat, zodra het weer mag.

In niveau 1A en niveau 1B ligt de nadruk op de praktische toepassing van de taal. 

We gebruiken de methode Con Piacere, een communicatieve methode voor volwassenen. Bij de methode maken we vaak gebruik van opgenomen korte gesprekjes en verhalen, die nagesproken en nagespeeld worden in kleine groepjes. Vanzelfsprekend besteden we ook aandacht aan grammatica, onmisbaar voor het leren van een taal.

Reken op minstens 1-2 uur per week huiswerk: in elk geval iedere week woordjes leren en de nieuwe grammatica. De docente zal in de les geen woordjes of rijtjes overhoren, dus de motivatie moet echt uit jezelf komen. De les wordt vooral gebruikt om jullie aan het praten te krijgen, dus de geleerde woordjes en rijtjes worden vanzelf direct in de praktijk gebracht. Ook legt de docent in de les de uitspraak- en grammaticaregels uit. 

Twijfel je over inschrijving? Kom naar ons OpenHuis om een praatje te maken met de docent; of stuur een bericht naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer, dan vragen we de docent om je te bellen.

Woensdag 10 maart 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. M. (Manuela) Grillai
Boeken: Con piacere 1 - tekstboek, Con piacere 1 - werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

19:00 - 20:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Manuela) Grillai
M. (Manuela) Grillai
Manuela, geboren in Venetië in 1965, studeerde af aan de taalkundige middelbare school en studeerde vreemde talen en literatuur aan de Universiteit voor Moderne Talen van Milaan. Nadat ze in Duitsland als assistent Italiaanse taal had gewerkt, werkte ze bijna 15 jaar in Italië als lerares Italiaans en vreemde talen op een middelbare school. Ze woont bijna 2 jaar in Nederland (heeft les om haar Nederlands naar een hoger niveau te tillen) en ze werkt als docent Italiaanse taal en literatuur. Manuela is enthousiast dat ze haar jarenlange ervaring kan gebruiken om de Italiaanse taal, cultuur en literatuur in Nederland te delen.