Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAI010

Italiaans, niveau 1

Italiaans, niveau 1
Cursuscode: TAI010

De nadruk ligt op de praktische toepassing van de taal. Maar er is ook veel aandacht voor de Italiaanse manier van leven van vandaag de dag.

We gebruiken de methode Con Piacere, een communicatieve methode voor volwassenen. Bij de methode maken we vaak gebruik van opgenomen korte gesprekjes en verhalen, die nagesproken en nagespeeld worden in kleine groepjes. Vanzelfsprekend besteden we ook aandacht aan grammatica, onmisbaar voor het leren van een taal. Wij komen in deze cursus tot halverwege het boek. Daarna gaat het in september verder in hetzelfde boek met de cursus niveau 2.

Reken op minstens 1-2 uur per week huiswerk: in elk geval iedere week woordjes leren en de nieuwe grammatica. De docente zal in de les geen woordjes of rijtjes overhoren, dus de motivatie moet echt uit jezelf komen. De les wordt vooral gebruikt om jullie aan het praten te krijgen, dus de geleerde woordjes en rijtjes worden vanzelf direct in de praktijk gebracht. Ook legt de docent in de les de nieuwe uitspraak- en grammaticaregels uit. 

Twijfel je over inschrijving? Kom naar ons OpenHuis in september om een praatje te maken met de docent. Of stuur een bericht naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer, dan vragen we de docent om je te bellen.

Woensdag 6 oktober 2021
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. M. (Marianna) Franchi
Boeken: Con piacere 1 - tekstboek, Con piacere 1 - werkboek (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

19:00 - 21:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marianna) Franchi
M. (Marianna) Franchi
Marianna Franchi komt uit het beroemdste dorpje ter wereld (aanwijzing: het heeft met dure rode auto’s te doen …). Ze heeft Italiaans en Klassieke Talen aan de Universiteit en in lycea in Italië, Frankrijk en Nederland gegeven. Ze woont al 10 jaar in Brabant en is al 7 jaar docent bij de VU Geldrop. Ze houdt van dansen, piano spelen en… slapen. Haar specialiteiten zijn risotto en ragù alla bolognese.