Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAE010

Engels voor beginners

Engels voor beginners
Cursuscode: TAE010

In deze cursus beginnen we bij het echte begin en leren we Engels dat we in Engelssprekende landen kunnen gebruiken.

Je leert in deze cursus onder andere een gezellig praatje maken over het weer, je baan en familie, eten en drinken, de weg vragen, en een kamer of pension reserveren. Een onverwacht bezoekje aan de garage of een dokter gaan we ook niet uit de weg.

Als extra ondersteuning luisteren en kijken we naar echte Engelsen in dagelijkse situaties en proberen hen te begrijpen. De filmpjes, die u thuis bekijkt op uw computer en soms in de klas, worden uitgebreid besproken. Bij moeilijk te begrijpen stof krijgt u af en toe extra oefeningen per mail die u thuis maakt en meebrengt naar de les.

 

Ook kom je dingen te weten over het leven in Engeland, hun gewoontes en tradities zoals hoe er op speciale dagen gefeest of herdacht wordt.  Tenslotte: De woordvolgorde en zelfs sommige woorden in het Engels lijken precies op het Nederlands maar  kunnen toch behoorlijk in betekenis verschillen, door spraakverwarring kunnen er vreemde situaties ontstaan: reden om daar veel aandacht aan te besteden!

Huiswerk: ongeveer 2 uur per week. De docent gaat in de les geen woordjes overhoren, die moet u zelf bijhouden. De lessen worden vooral gebruikt om nieuwe grammatica uit te leggen, moeilijkheden bij het gemaakte huiswerk te bespreken en - het allerbelangrijkste - actief te oefenen met spreken én luisteren.

Je schrijft in voor 20 lessen van anderhalf uur. Als de groep groter wordt dan zes deelnemers, kunnen we meer lessen aanbieden voor dezelfde prijs

Dinsdag 5 oktober 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. I. (Irene) Wandera
Boek: Fairway New 1 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

14:00 - 15:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Irene) Wandera
I. (Irene) Wandera
Studeerde in 1989 af aan de Hogeschool Katholieke leergangen, Frans en Engels. Be�digd vertaalster Frans en Engels. Geeft sinds 1990 les aan kinderen en volwassenen.