Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAE011

Engels, niveau 1B (vervolg op 1A)

Engels, niveau 1B (vervolg op 1A)
Cursuscode: TAE011

Deze cursus is het vervolg op de cursus 1A, maar je kunt ook instromen als je kennis van het Engels voldoende is. Twijfel je over inschrijving? Kom naar ons OpenHuis of stuur een bericht naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer, dan vragen we de docent om je te bellen.

Wat doen we in de cursus? Dingen die je al weet worden verbeterd. We oefenen eenvoudige dagelijkse situaties mondeling in gesprekjes, afgewisseld met het schrijven van een kaartje of mailtje. Je leert hoe mensen elkaar aanspreken en met elkaar omgaan en je gaat onder andere een kamer reserveren of een penvriend(in) aankondigen dat je op bezoek komt. De basisvaardigheden in het Engels worden de hele cursus door herhaald en steeds verder uitgebreid. Ook kom je dingen te weten over het leven in Engeland, hun gewoontes en tradities zoals hoe er op speciale dagen gefeest of herdacht wordt.

Dinsdag 19 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. I. (Irene) Wandera
Boek: Great! deel 1: Engels voor volwassenen (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.


Niveau 1A en niveau 1B horen bij elkaar. Heb je niveau 1A afgerond bij ons dan krijg je voor niveau 1B € 20,- korting.

14:00 - 15:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
I. (Irene) Wandera
I. (Irene) Wandera
Studeerde in 1989 af aan de Hogeschool Katholieke leergangen, Frans en Engels. Be�digd vertaalster Frans en Engels. Geeft sinds 1990 les aan kinderen en volwassenen.