Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAE010

Engels, niveau 1A

Engels, niveau 1A
Cursuscode: TAE010

In deze cursus beginnen we bij het echte begin en leren we Engels dat we in Engelssprekende landen kunnen gebruiken. Je leert in deze cursus onder andere een gezellig praatje maken over het weer, je baan en familie, zelf boodschappen doen, de weg vragen, en een kamer of pension reserveren. Een onverwacht bezoekje aan de garage of een dokter gaan we ook niet uit de weg.

We luisteren naar echte Engelsen en proberen hen te begrijpen en na te doen. De woordvolgorde van het Engels lijkt op die van het Nederlands maar kan hier en daar behoorlijk verschillen, reden om daar veel aandacht aan te besteden.

Huiswerk: minimaal 2 uur per week. De docent gaat in de les geen werkwoordsrijtjes of woordjes overhoren. De lessen worden vooral gebruikt om nieuwe grammatica uit te leggen, moeilijkheden bij het gemaakte huiswerk te bespreken en - het allerbelangrijkste - actief te oefenen met spreken.

Dinsdag 22 september 2020
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. I. (Irene) Wandera
Boek: Fairway New 1 (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.


Niveau 1A en niveau 1B horen bij elkaar. Heb je niveau 1A afgerond bij ons dan krijg je voor niveau 1B € 20,- korting.

14:00 - 15:15
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
I. (Irene) Wandera
I. (Irene) Wandera
Studeerde in 1989 af aan de Hogeschool Katholieke leergangen, Frans en Engels. Be�digd vertaalster Frans en Engels. Geeft sinds 1990 les aan kinderen en volwassenen.