Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAD040

Praktisch Duits voor gevorderden

Praktisch Duits voor gevorderden
Cursuscode: TAD040

De cursus is praktisch van aard, tijdens de lessen wordt veel gesproken en aan de hand van spreek- en schrijfopdrachten oefent u tegelijkertijd de grammatica.

Het doel is dat u uiteindelijk kunt telefoneren, teksten schrijven en gesprekken voeren over een groot aantal onderwerpen. Of dat nu werk, studie, wonen, vakantie of winkelen is. Eigen inbreng is altijd welkom.

De cursus omvat 28 lessen van 75 minuten waarin we vooral actief bezig zijn. Voor thuisstudie kunt u rekenen op 1 – 2 uur per week.

Twijfel je of je met jouw niveau kunt instromen in Praktisch Duits, deel 5? Stuur een mailtje naar info@vu-Geldrop.nl  Dan vragen wij de docent om contact op te nemen met je. Mogelijk wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek in de week voorafgaand aan de eerste lesweek of u wordt uitgenodigd voor een proefles.

Dinsdag 5 oktober 2021
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boeken: DAF Kompakt Neu Kursbuch, DaF Kompakt Neu Übungsbuch (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

18:50 - 20:05
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!