Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAD030

Praktisch Duits, deel 3

Praktisch Duits, deel 3
Cursuscode: TAD030

Cursus praktisch Duits – niveau 3

Voor deze cursus is voorkennis nodig. Daarom kunt u worden uitgenodigd voor een intakegesprek. Wanneer u twijfelt over uw niveau, neem dan contact met ons op! info@vu-geldrop.nl

De cursus is praktisch van aard, tijdens de lessen wordt veel gesproken en aan de hand van spreek- en schrijfopdrachten oefent u tegelijkertijd de grammatica.

Het doel is dat u uiteindelijk kunt telefoneren, teksten schrijven en gesprekken voeren over een groot aantal onderwerpen. Of dat nu werk, studie, wonen, vakantie of winkelen is. Eigen inbreng is altijd welkom.

Het eindniveau is B1 van het ERK (Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor moderne vreemde talen).

De cursus omvat 28 lessen van 75 minuten waarin we vooral actief bezig zijn. Voor thuisstudie kunt u rekenen op 1 – 2 uur per week.

Twijfel je over inschrijving? Kom naar ons OpenHuis of stuur een bericht naar info@vu-geldrop.nl o.v.v. je telefoonnummer, dan vragen we de docent om je te bellen.

Dinsdag 22 september 2020
28 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.M. (Helene) Bakker
Boeken: DaF Kompakt Neu Übungsbuch, DAF Kompakt Neu Kursbuch (klik hier voor meer informatie)

Ontvangt u een bevestiging dat de cursus start?  Dan kunt u de boeken bestellen! Bestel voor een cursus op niveau 1 altijd de nieuwste uitgave! 
Als u bestelt en afhaalt bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, betaalt u geen verzendkosten.

19:00 - 20:15
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
H.M. (Helene) Bakker
H.M. (Helene) Bakker
Een van mijn belangrijkste hobby's is het bezig zijn met taal. Nieuwe talen leren, talen aan anderen leren. Creatief zijn met taal. Na jaren van les geven op middelbare scholen en het MBO, ga ik nu meer tijd besteden aan het schrijven van verhalen. Samen met mijn partner zorg ik voor drie kinderen die al (bijna) uit huis zijn, de kat en de tuin. We wandelen en fietsen veel, bezoeken de zee en de bergen. Per tent ontdekken we nieuwe, onbekende gebieden in Europa, waarvan ik de taal dan weer wil leren. We ontdekken steeds weer nieuwe, leuke stadjes in Duitsland en nieuwe gerechten om niet te vergeten. Want ik bak en kook graag, het liefst uit eigen tuin. In de winter schaats ik en kort geleden ontdekte ik dat boogschieten een fijne sport is. Naast al deze activiteiten verheug ik me op de lessen aan de Volksuniversiteit!