Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEZ001

Enneagram, zweverig? … nee dus!

Enneagram, zweverig? … nee dus!
Cursuscode: LEZ001

Enneagram, zweverig? … nee dus! - VOL - 

Het Enneagram is een eeuwenoud systeem dat inzicht geeft in uw werkelijke kwaliteiten, uw valkuilen, het proces waar u in zit, de hulp die voor u klaarstaat, de weg die u nog te gaan hebt en welke verborgen talenten u hebt!  Het laat u ook zien wat de motivatie van anderen is voor hun gedrag.

Het Enneagram kan ingezet worden als een psychologisch model dat direct in beeld brengt wat uw talenten zijn, waar uw kracht ligt, maar ook wat uw valkuilen zijn. Het model geeft tevens aan hoe u een stap kunt maken in uw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk uw grote potentieel te benutten. Het Enneagram geeft tevens aan wie u werkelijk bent en wie u bent ten opzichte van de anderen. Waar andere modellen meer kijken naar uw gedrag gaat het bij het Enneagram om de diepere motivatie van uzelf. Dit maakt dat het een heel krachtig model is. Tijdens de lezing zal ik u meenemen langs alle negen types van het Enneagram.

Naast het psychologische model is het Enneagram ook een Procesmodel. Tijdens de lezing zal ik u vertellen uit welke negen stappen ieder proces bestaat. Hierdoor weet u hoe dit Procesmodel werkt en hoe u daar uw voordeel mee kunt doen.

Gedurende de avond kun u ook vragen stellen, advies vragen en veel meer te weten komen over het Enneagram en uw werkelijke talent.

Als u een stap wilt zetten in uw persoonlijke ontwikkeling, of bijvoorbeeld uw zelfkennis wilt verhogen of uw relaties met anderen wilt verbeteren is dit echt de lezing die u niet mag missen!

Mocht u vooraf alvast een indicatie van uw type willen weten, of alvast wat lezen over het Enneagram kunt u terecht op: https://kleiborncoaching.nl/

Woensdag 9 september 2020
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 0,00
Dhr. M. (Mark-Jan) Kleiborn

Lezingen van vu-Geldrop die gehouden worden bij ons in Centrum Hofdael zijn gratis toegankelijk.  Het is handig als u zich aanmeldt voor onze lezingen, opdat wij weten hoeveel stoelen wij neer moeten zetten. Klik hier om u aan te melden voor een gratis lezing. Klik NIET op de groene balk hieronder! 

20:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Mark-Jan) Kleiborn
M. (Mark-Jan) Kleiborn