Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCO007

Luisteren naar Klassieke muziek

Luisteren naar Klassieke muziek
Cursuscode: KCO007

Luisteren naar Klassieke muziek (cursus in samenwerking met de Stichting Strabrecht Theater) (1 avond per maand!)
Treske vertelt bij de Volksuniversiteit over de grote componisten, stijlperiodes en historische context van de (klassieke) muziek aan de hand van prachtige luistervoorbeelden. In deze cursus leer je actief luisteren wat resulteert in meer waardering voor klassieke muziek, thuis of  tijdens een concert.

De cursus is bedoeld voor mensen die graag naar klassieke muziek luisteren en er meer over willen weten. De deelnemer leert hoe hij actief kan luisteren en er daardoor meer van kan genieten.
De muziek is niet moeilijk of zwaar en iedereen kan meedoen. Treske houdt rekening met beginners, maar ook ingewijden in de klassieke muziek komen aan hun trekken.
Aantal lessen: Één per maand, acht in totaal. De docent geeft geen huiswerk op. Als je wilt, kun je zelf schrijfgerei meenemen om aantekeningen te maken. De docent deelt een A4 met info uit en/of de link naar de pdf van de powerpointpresentatie.

Twijfel je over inschrijving, dan kun je bellen naar de cursusadministratie 040-280 0203. Vervolgens zal de docent contact met je opnemen via e-mail of telefoon.
De Stichting Strabrecht Theater organiseert 8 keer per jaar een Kasteelconcert en cursisten mogen naar twee van deze concerten voor de prijs van één concert.

Dinsdag 15 september 2020
9 lessen van 2 uur , elke 4 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 124,00
Mw. T. (Treske) Bruning
19:30 - 21:30
Locaties: Volksuniversiteit Geldrop, Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
T. (Treske) Bruning
T. (Treske) Bruning
Het doel van Treskemuziek is de bekendheid met en de waardering voor klassieke muziek bevorderen. website: www.treskemuziek.nl