Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEM201

Zelfhypnose

Zelfhypnose
Cursuscode: MEM201

Wat is zelfhypnose?
Je eigen Hypnotherapeut zijn en daarmee de miljoenen processen in je onderbewustzijn regelen.
Jezelf in trance brengen en aan de slag gaan met je onderbewustzijn door middel van positieve instructies (affirmaties).
Zelfhypnose
Zelfhypnose is zeer effectief. Het helpt je bij het oplossen van diverse lichamelijke klachten, het veranderen van ongewenste gedragspatronen en beperkende overtuigingen naar gewenste gedragspatronen en ondersteunende overtuigingen.

Je krijgt tijdens de workshop uitgebreide uitleg over hypnose en gaat met een tool naar huis zodat ook jij dit zelfstandig, zelfs meerdere malen per dag, toe kunt passen. 

Donderdag 11 maart 2021
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 09:30
Prijs: € 23,00
Mw. M. (Monique) Zwegers
09:30 - 12:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Monique) Zwegers
M. (Monique) Zwegers
Ik ben Monique Zwegers – gecertificeerd in hypnotherapie. Andere mensen helpen is altijd al mijn passie geweest. Ik werk als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk in Eindhoven; patiënten motiveren tot gedragsverandering is dagelijkse kost. Hier heb ik veel ervaring opgedaan bij mensen die willen stoppen met roken, minder eten en ook meer bewegen. Ik beleef hier nog steeds veel plezier aan. Het is voor mij de perfecte combinatie: Hypnose toepassen en gesprekken hebben met mensen die willen verandering willen in hun leven. website: www.Hypnoforyou.nl