Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GEB023

Nirvana Yoga/Fitness/Pilates

Nirvana Yoga/Fitness/Pilates
Cursuscode: GEB023

Deze cursus wordt doorgeschoven naar najaar 2021!

Nirvana Fitness is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudige pilates/yoga oefeningen en ritmische ademhalingen. Iedere oefening duurt ongeveer 4 minuten waarbij je uiteindelijk in een bepaald ritme komt. 
Dat heeft een bijzondere werking op lichaam, geest en gezondheid. Nirvana Fitness zorgt voor stabiliteit, spierkracht en longinhoud wat een heerlijk fit en fris gevoel geeft.

GRATIS Proefles, ter kennismaking, is op donderdag 21 januari van 16.00-17.00 uur (graag opgeven via e-mail op info@vu-geldrop.nl)

 

Donderdag 18 maart 2021
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Mw. P.M.J. (Ellen) van de Wiel
16:00 - 17:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
P.M.J. (Ellen) van de  Wiel
P.M.J. (Ellen) van de Wiel
Nadat ik jaren in de zorg heb gewerkt, was het tijd om voor mezelf te gaan zorgen. Ik werk nu o.a. in een bloemenwinkel, heerlijk ontspannend werk, én ik geef les. Ik ben in contact gekomen met Nirvana Fitness bij een sportschool. Het voelde zo goed dat ik besloot de opleiding zelf te gaan doen. Nu ben ik gecertificeerd opleider. De lessen geef ik vanuit een visie op gezondheid van lichaam en geest. De oefeningen brengen je weer in balans omdat je zowel in- als ontspanning beleeft. Dit ervaar ik zelf tijdens en na de les, het geeft mij een flinke dosis energie. Dat is dan ook voor mij een van de belangrijkste redenen om dit gevoel door te geven aan de cursisten. Ik nodig je dan ook van harte uit om dit zelf te ervaren.