Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK209

Scandinavische keuken

Scandinavische keuken
Cursuscode: KOK209

Alles over het eten en drinken van Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Traditioneel & modern! We gaan de gezonde smaken zelf ervaren tijdens onze workshop. De Scandinavische keuken is eenvoudig, gezond en ook mooi!

Gravlax

Gravlax (begraven zalm), spelt/roggebrood, Zweedse krieltjes en Deense rødgrød  zijn de bekendste gerechten. We gaan samen de Scandinavische cuisine ontdekken.

Maandag 1 maart 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 21,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.