Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK206

Paasbrunch maken

Paasbrunch maken
Cursuscode: KOK206

Wil je je vrienden of familie verrassen met jouw heerlijke paasbrunch? Je kan ervoor kiezen om te starten met een lekker glas champagne of cava met een hartig hapje. Naast de traditionele gerechtjes die op tafel komen, zijn er allerlei leuke en lekkere hapjes – fusion/ wereld keuken -  die je kunt serveren.
Vergeet vooral niet te genieten van je brunch! Vergeet die stress, maak het jezelf gemakkelijk en neem niet teveel hooi op je vork. Jouw gasten genieten pas volop als jij je rustige en vrolijke zelf bent. Paas brunch komt weer met NIEUWE recepten.

Maandag 29 maart 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 36,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.