Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK202

Het Ayurvedische leven

Het Ayurvedische leven
Cursuscode: KOK202

De workshop Ayurvedisch koken is gebaseerd op principes van de oude Ayurvedische voedingsleer van genezing, preventie en gezondheid. De Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidsleer uit India. Ayurvedisch koken is een gezonde en lekkere manier van koken waarbij de levenskracht in het voedsel wordt behouden. De gerechten geven een voldaan gevoel waarbij de vijf zintuigen bevredigd zijn.


We koken voor alle drie de Ayurvedische lichaamstypes. Volgens de Ayurveda overheerst bij iedereen een van deze drie energietypes: vata, pitta of kapha. Bij elk overheersend type past een ander voedingspatroon. 

Ayurvedisch koken

 

Maandag 30 november 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 36,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.