De keukens van het Midden-Oosten

We gaan proeven van de Georgische, Azerbeidzjaanse, Turkse, Iraanse, Syrische en Libanese en moderne Israelische keukens.
We zijn het seizoen 2019 begonnen met de Siciliaanse keuken en vervolgens de Noord-Afrikaanse keuken. Van west naar Oost zijn er culinaire verbindingen. De culinaire wereld van het Midden-Oosten is heel erg in!
We gaan moderne & traditionele voor-, hoofd- en nagerechten maken in deze 3 workshops (op onze flyer staat onterecht dat het 2 lessen zijn!).
Extra kosten: € 15,- per les, per persoon, voor de ingrediënten.
Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.
